Filosofie

Filosofie

Ik ben Annemie Emonds, mama van twee schatten van tieners.

In mijn eigen zoektocht naar een vitaal lichaam én een gezonde en frisse geest, kwam ik steeds opnieuw terecht bij ‘alternatieve’ geneeswijzen.

Ik hou niet zo van het woord ‘alternatief’ omdat het vaak een negatieve bijklank heeft.

Laat ik het zo stellen dat waar de conventionele of klassieke geneeskunde mij niet kon helpen, ik telkens artsen of therapeuten op mijn weg tegenkwam, die net datgene meer konden doen.

Door middel van homeopathie en gezonde voeding herwon ik -na een lange periode van chronische vermoeidheid, als gevolg van een niet-opgespoorde Lyme- eindelijk terug mijn vitaliteit.

Ik ging studeren aan de Levensschool, waar alle puzzelstukjes in elkaar pasten. Nu vier jaar later wil ik als ervaringsdeskundige anderen helpen in het vinden van een evenwichtige en gezonde levensstijl, die bij hun unieke eigenheid past.

Door middel van persoonlijk voedingsadvies, kruiden- en supplementenadvies, integrale voetreflexologie, manuele pijnbestrijding en Bachbloesemtherapie probeer ik bij jou eventuele kwalen op een natuurlijke manier te verhelpen.

Door een preventieve gezonde levensstijl sta je veel sterker in het leven. Ook als het eens misloopt, kan een aanpassing van je leefgewoonten en het nemen van de juiste natuurlijke middelen vaak enorm goede resultaten opleveren.

Ik geef je alvast deze goede raad mee: neem in geval van ziekte het heft in eigen handen.

Vertrouw naast je arts ook zeker op je eigen lichaam en je eigen kunnen. Je lichaam wil niet anders dan gezond zijn en niemand anders dan jijzelf kan het daarin het beste helpen!

Wees geen passief slachtoffer. Ga zelf op zoek naar datgene dat je lichaam nodig heeft.

Hierin wil ik je graag begeleiden!

Warme groeten, Annemie.